Julemeny

Vår tre-retters meny blander julens tradisjoner med friske, nye smaker – perfekt for vennejulebord, bedriftsavslutninger eller familiehygge. Nyt en håndplukket meny som skaper stemning og samler alle rundt bordet.

Velkommen!

FORRETT
Røkt laks på Huså spisbrød med eggekrem og sylta rødløk.
Spekeskinke på timian-kjeks med høy-aioli og tranebær.
Krabbesalat på blinis med rogn og dill.
Friterte medisterboller med eple.

Allergener: Fisk, Egg, Melk Sennep, Sulfitter, Hvete, Rug, Bygg, Skalldyr

HOVEDRETT
Beef wellington.
Krydderpølse, bakte rotgrønnsaker, rosenkålsalat med parmesan, granateple, appelsinkokt rødkål, smørstekt mandelpotet og krydret rødvinssaus.

Allergener: Hvete, Melk, Egg, Sulfitter

DESSERT
Sjokolademoussekake med creme brulee-pannacotta, brownies, marinerte bringebær og bringebærsorbet.

Allergener: Melk, Egg

655,- pr. pers.

Må forhåndsbestilles 2 dager i forveien.

Fyll ut skjema eller bruk steinkjer@oxofnorway.no / 48 51 42 10